onsdag 2 mars 2011

Finally in Nha Trang!

ANTLIGEN framme i Nha Trang, efter nagra om och men. Skulle ta nattbussen mellan mandag och tisdag, men da hade han som bokat oss bokat in oss fel och bokat in oss pa bussen till Saigon, nej tack! Dar har vi redan varit! En jobbig stad, haha!
Sa vi fick ta bussen som gick pa dagen pa tisdagen, men det gick ju bra anda!v Sa igar kvall kom vi fram hit, lite storra en mui ne kan man ju saga, har finns det ju lite att gora! Det ar nice!
Idag har det varit kasst vader, molnigt och trakigt, sa vi har typ kollat lite i affarer och chillat runt pa stan, imorgon ska vi till ett jattestort vatten lek land! :) Ska bli kul att leka av sig lite!
Kom fram en kille fran Kungsbacka pa stan forut som jobbar har och kor en party bat och fragade om vi var sugna.. man ar ute i 4a timmar och all dricka och mat ar inkluderat i priset.. vi far se om vi gor det till helgen kanske!
Assa varlden ar ju sa sjukt liten, han hade tydligen jobbat pa PeterNiklas i kungsbacka som ags av Niclas Hartman som vi kanner, sen hade han lite koll pa vara vanner i Kungsbacka ocksa..! hehe

Ikvall blir det nog lite party i think! Vi lever och har det gott, vantar bara pa solen nu!!!!!

Love S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar