lördag 26 mars 2011

SURFIIIING! :)

Nu ar vi pa Lombok, Indonesien. Var pa Gili i en vecka och chillade och hade det nice! Vaute pa en sorkling tur och da sag vi massa skoldpaddor, stora va dom ocksa :) De simmade med oss som att de va en i ganget typ..hehe sjukt coolt! Sen blev det fest dagen innan vi skulle aka over till Lombok, och shit va jag angrade det dagen efter.. for forst skulle vi ta en lokal bat over till lombok som tok 30 minuter.. fullknokad med lokal folk och massa annan shit, sjukt jobbigt en sadan dag! Sen blev det e bilresa och vagarna har ar sjuuukt kassa, men tillslut kom vi fram till kuta, Lombok.
Det ar sjukt lungt har.. finns inte sa mycket att gora sa forsta dagen va val lite halv kul.. men nu har vi varit och surfat i 2 dagar och det har varit jatte kul sa jag angrar verkligen inte att vi akte hit. Naturen ar sjukt fin med.
Forsta dagen sa akte vi till en strand for satt surfa dar detva nyborjar vagor..det gick bra..kom upp pa 3dje forsoket, sa vi va dar i ca 4 tmmar och surfade :)
Idag skule vi aka till ett annat stalle som man va tvungen att ta bat till, men de sa att det va en stand och sand pa botten.. men det va det INTE! Det va mitt ute i havet och vagorna va sjuuuukt stora, tror de va 5-7 meter hoga.. vi va.. skojar n eller?? men det va val bara att testa, svart va det och jag kom upp nagon gang bara men det va vartdet.. men ni ska fa se bilder nagon gang!
Imorgon ska vi till djungeln och till ett vattenfall..sen pa mandag aker vi tillbaka til bali for pa tisdag flyger vi till thailand.. ska sola nagra dagar i slutet..det behovs for nu ar typ all farg borta igfen.. buuuhuu!! :(

Love S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar